Geen nieuwe auto maar een ex-lease auto kopen

Ben je op zoek naar een andere auto, dan heb je keus uit een gloednieuwe of een tweedehands auto. Als jouw voorkeur uitgaat naar een tweedehands auto, dan is het helemaal geen gek idee om een ex-lease auto te kopen. Lease auto’s worden altijd goed onderhouden, dit is namelijk een vereiste van de leasemaatschappij.

Lease auto’s krijgen altijd op tijd onderhoud en als er iets defect is wordt dit spoedig gerepareerd. Onderdelen worden al vervangen op het moment dat er een lichte slijtage ontstaat. Daarnaast worden lease auto’s altijd maar enkele jaren gebruikt en zijn de kilometers op de teller vaak vrij laag. Een ex-lease auto kopen is dus een goede beslissing.

Geen nieuwe auto maar een ex-lease auto kopen

Een ex-lease auto kopen via de webshop van Bynco

Wil jij een ex-lease auto kopen dan kun je dat veilig en snel doen via Bynco. Bynco verkoopt namelijk kwalitatief goede en vrij nieuwe ex-lease auto’s via het internet. “Is dat wel betrouwbaar?” zal je nu vast denken. Het antwoord is, jazeker! Een ex-lease auto kopen via Bynco geeft geen enkele onzekerheid.

Je hebt namelijk een proefperiode van twee weken waarin je jouw nieuwe tweedehands auto goed kunt uitproberen voordat je deze definitief koopt. Ook krijg je altijd 180 dagen garantie op je aankoop. Mocht er onverhoopt en ongezien toch wat mis zijn met jouw gekochte ex-lease auto, dan vergoed Bynco de reparatiekosten.

Hoe werkt het kopen van een ex-lease auto via Bynco?

Een ex-lease auto kopen is heel eenvoudig via Byno. Je kijkt in de webshop en je zoekt met de handige zoekfuncties binnen enkele minuten de perfecte auto op. Je klikt op bestellen en vult je gegevens in. Een medewerker van Bynco neemt contact met je op en spreekt af wanneer jouw nieuwe ex-lease auto geleverd wordt.

Op het afgesproken tijdstip wordt de auto bij je bezorgd en de chauffeur regelt ter plekke de overschrijven. Jij regelt een autoverzekering en dan ben je klaar om te gaan rijden. Je mag met je nieuwe ex-lease auto, twee weken rijden of 200 kilometer. Pas daarna moet je beslissen of je de auto definitief wilt kopen. Koop je de auto, dan ontvang je 180 dagen garantie.

Online Marketing by 123Creatief.nl